The Flash Player and a browser with Javascript support are needed.

Weekendophold

Glæd jer til en weekend, hvor I kun skal tænke på at nyde livet og forkæle jer selv.
En weekend i særklasse venter på det udsøgte Hotel Danica, som ligger i hjertet af Horsens hyggelige stræder med palæer og gamle købmandsgårde i bindingsværk lige ned til Danmarks smukkeste fjord. I bliver forkælet fra ankomst til afgang, og mens I nyder en rolig weekend, kan I roligt glæde jer til at udfordre jeres smagsløg i hotellets restaurant af international topklasse efter en lang og spændende dag i Jyllands kulturelle midtpunkt og Årets By 2002, som breder sig lige uden for døren med torvemarked, gøgl og café og kulturliv, mens det dufter af tang og tjære fra den gamle havn med de smukke træskibe.

Nyrenoveret
Hotellets værelser er i oktober 2007 blevet nyrenoveret, og står med nye tæpper, nye møbler samt nye fladskærmstv.
Endvidere tilbyder hotellet gratis trådløs internet adgang i hele huset.

Business service
Hotellet står også til rådighed for alt indenfor “business service” m/fax, email og kopi service i tidsrummet kl. 07.00 – 21.00 alle ugens dage samt medfølgende konferencefaciliteter, hvis du ikke helt kan slippe erhvervet i weekenden.

Mødefaciliteter
Flere og flere mindre virksomheder benytter i samme omfang og kombinere weekendophold med mødefaciliteter.

Ring eller email for et uforpligtende tilbud på forretningsmiddagen, festen, weekendopholdet, overnatning eller hvad De har brug for – vi står altid klar med et svar på Deres spørgsmål samt gode tilbud tilpasset Deres ønske.


Se også gourmetophold